• Séfakadémia ajándékutalvány

    Élmény és tudás egybecsomagolva!

Ajándékutalvány

Élmény és tudás egybecsomagolva!

Amennyiben szeretné meglepni hozzátartozóját, barátját, munkatársát, céges ügyfeleit egy különleges ajándékkal, válassza a Séfakadémia Ajándékutalványát – legyen az születésnap, névnap, szalagtűző, ballagás, diplomaosztó, nászajándék, karácsony, évforduló vagy bármely különleges esemény!

Ajándékutalványaink

Online, személyes, névre szóló ajándék, mely egyszerűen otthonról, a nap 24 órájában bármikor kényelmesen beszerezhető!

Ajándékutalvány élményvacsorára 1 főre
14.990 Ft
A Séf - 1 fő, 14 - 16 vállalkozó kedvű vendég, 1 csipetnyi humor, 1 csupornyi jól bevált trükk, 2 - 3 isteni fogás, 3 kellemes óra
Ajándékutalvány élményvacsorára - gyermek 1 főre
5.990 Ft
3 órás élményfőzés, 2 fogásos menüsorok, Konyhai fortélyok, technikák, Pultonként 4 fős csoportokban
Ajándékutalvány 2 napos főzéssel egybekötött élménymenüre 1 főre
59.000 Ft
ALAPKURZUS nem csak kezdőknek. A legújabb konyhai fortélyok. 16 éves kor felett ajánljuk 2 napos hétvégi képzésünket. Tematika: Mártások, Alaplevek, Bontások, Levesek, Előételek, Köretek, Húsok, Kenyérsütés, Desszertek.

Fontos Információk

Az utalvány kitölthető névre szólóan a kedvezményezett rublikánál. A megszólítás lehet a barát, rokon, munkatárs vagy családtag neve, de akár egy vicces jelző is: pl. „legjobb férjem”, „kedvenc feleségem”, „volt menyasszonyom”, „legjobb főnököm” … részére! A regisztráció során Te döntöd el, hogy kinek címzed meg és milyen stílusban!

Amennyiben több mindenkinek szeretnél NÉVRESZÓLÓ ajándékutalványokat, egyesével vásárold meg azokat, így tudod a kedvezményezett megnevezésnél külön – külön beírni a megajándékozottakat!

Az utalványok "biankósak", bármely kurzusra felhasználhatóak! A megajándékozott választhatja ki, mely élményfőzésre szeretné beváltani az érvényességi időn belül a rajta szereplő kód beírásával. (A névre szóló utalvány is átruházható – azonban egy kód csak egyszer használható fel!)

A 2020. november 12 előtti vásárlások esetén, amennyiben a rendszer nem fogadja el az utalvány kódját, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a sefakademia@sefakademia.hu email címen!

Séfakadémia ajándékutalvány

Lemondás

Az ajándékutalványok csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak a részvételre (külön van alapkurzus, gyermek és egy alkalmas felnőtt élmény vacsora utalvány). 
A befoglalt időpont lemondására a kiválasztott dátum előtti 10 munkanappal korábban van lehetőség! Egyéb esetben időpont cserére nincs lehetőség, illetve aki ajándékutalvánnyal regisztrált, azt a későbbiekben már nem tudja felhasználni! Díj visszautalására, készpénzre történő cseréjére nincs lehetőség.

 

 

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.
E-mail: @
Telefon: +36 30 499-4372