• Séfakadémia ajándékutalvány

    Élmény és tudás egybecsomagolva!

Ajándékutalvány

Élmény és tudás egybecsomagolva!

Amennyiben szeretné meglepni hozzátartozóját, barátját, munkatársát, céges ügyfeleit egy különleges ajándékkal, válassza a Séfakadémia Ajándékutalványát – legyen az születésnap, névnap, szalagtűző, ballagás, diplomaosztó, nászajándék, karácsony, évforduló vagy bármely különleges esemény!

Ajándékutalványaink

Online, személyes, névre szóló ajándék, mely egyszerűen otthonról, a nap 24 órájában bármikor kényelmesen beszerezhető!

Ajándékutalvány élményvacsorára 1 főre
19.990 Ft
A Séf - 1 fő, 14 - 16 vállalkozó kedvű vendég, 1 csipetnyi humor, 1 csupornyi jól bevált trükk, 2 - 3 isteni fogás, 3 kellemes óra
Ajándékutalvány élményvacsorára - gyermek 1 főre
6.350 Ft
3 órás élményfőzés, 2 fogásos menüsorok, Konyhai fortélyok, technikák, Pultonként 4 fős csoportokban
Ajándékutalvány 2 napos főzéssel egybekötött élménymenüre 1 főre
63.500 Ft
ALAPKURZUS nem csak kezdőknek. A legújabb konyhai fortélyok. 16 éves kor felett ajánljuk 2 napos hétvégi képzésünket. Tematika: Mártások, Alaplevek, Bontások, Levesek, Előételek, Köretek, Húsok, Kenyérsütés, Desszertek.

Gyakran ismételt kérdések

Kérlek, foglalásod előtt a lenti információkat olvasd át. Amennyiben további kérdésed merülne fel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken.

Hogyan tudok a kurzusra jelentkezni?

Válaszd ki a szimpatikus kurzust és jelentkezz bankkártyás fizetéssel vagy vouchereddel/ajándékutalványoddal. Sikeres jelentkezés után automatikus visszaigazolást küldtünk a megadott e-mail fiókodba. Amennyiben nem kaptál emailt kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajándékutalvány beváltása

A web oldalunkon válaszd ki mely kurzusra szeretnél jönni - nyomj rá a jelentkezem gombra! Ezt követően a "promóciós kód beváltása" fülhöz kell majd beírni az utalványok kódját, egyesével. Fontos! a mellette lévő "ugrás a dátumhoz" felületen még egyszer rögzítsd mely kurzusra szeretnél eljönni és válaszd ki a dátumot! Sikeres bejelentkezés után egy visszaigazolást kapsz emailben!

Az utalvány érvényességének dátumát mindig megtalálod az utalványon, addig tudsz a felületen foglalni vele, akár egy későbbi időpontra is! Amennyiben lejárt utalvánnyal rendelkezel vedd fel velünk a kapcsolatot emailben és küld meg az utalványok kódjait.

Ha nem érkezik visszaigazolás kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben:sefakademia@sefakademia.hu címen.

Ajándékutalvány vásárlása

Amennyiben szeretné meglepni hozzátartozóját, barátját, munkatársát, céges ügyfeleit egy különleges ajándékkal, válassza a Séfakadémia Ajándékutalványát – legyen az születésnap, névnap, szalagtűző, ballagás, diplomaosztó, nászajándék, karácsony, évforduló vagy bármely különleges esemény!

Online, személyes, névre szóló ajándék, mely egyszerűen otthonról, a nap 24 órájában bármikor kényelmesen beszerezhető!

A legjobb ajándék az élmény, főként ha ez tapasztalattal és tudással is párosul. 10 éve működő főzőiskolánk élményajándékát sokan választják! Az utalványok érvényességi ideje: 150 nap. A megajándékozott tudja kiválasztani milyen tematikára és időpontban jelentkezik. Online felületünkön a nap 24 órájában bármikor beszerezheted az ajándékod, hiszen pár perc alatt már az email címeden is van! Az ajándékot "személyre szabhatod" a felületen! Nyomtasd ki és tedd egy szép borítékba!

Ajándékutalvány személyre szabása

Az utalvány kitölthető névre szólóan a kedvezményezett rublikánál. A megszólítás lehet a barát, rokon, munkatárs vagy családtag neve, de akár egy vicces jelző is: pl. „legjobb férjem”, „kedvenc feleségem”, „volt menyasszonyom”, „legjobb főnököm” … részére! A regisztráció során Te döntöd el, hogy kinek címzed meg és milyen stílusban!

Amennyiben több mindenkinek szeretnél NÉVRESZÓLÓ ajándékutalványokat, egyesével vásárold meg azokat, így tudod a kedvezményezett megnevezésnél külön – külön beírni a megajándékozottakat!

Különböző fizetési módokkal való jelentkezés megoldható?

Amennyiben 1 főt voucherrel/ajándékutalvánnyal 1 főt pedig bankkártyával foglalnátok be ugyanarra a kurzusra, két külön foglalással tudjátok elindítani a fizetést. Természetesen ilyenkor is párban lesztek a kurzuson.

Foglalás után milyen lemondási, időpont módosítási lehetőségem van?
A befoglalt kurzus módosítására a kiválasztott kurzus napja előtti 14 nappal korábban van lehetőség! 
Díj visszautalására, készpénzre történő cseréjére nincs lehetőség. Aki ajándékutalvánnyal regisztrált, az utalványt a későbbiekben nem tudja már felhasználni!
Ha ennél hamarabb, azaz 14 napon belül mondanád le a kurzust, kérjük, keress valakit magad helyett, aki részt tud venni a foglalt dátumon - mivel a kurzus nem személyhez kötött, tetszőlegesen átruházható másra.
Felnőttkurzusok? Gyerekkurzusok?
Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, de 12 éven felüli gyermeket egy felnőttel együtt, szívesen fogadunk. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron tudjátok megvásárolni.
Gyermekkurzusainkon 7-14 éves kor közötti gyermekeket tudunk fogadni. Gyermekkurzusainkon felnőttek nem tudnak részt venni kísérőként sem (kivétel ez alól a gyermekszülinap, ahol a szülinapos szülei igen.)
Hozhatok-e kísérőt magammal, ha ő nem rendelkezik foglalással?

Kísérő személy nem tud megjelenni a főzőélményen!

Italfogyasztás a helyszínen

Üdítők, ásványvíz, kávé, sör, pezsgő és borkínálat áll vendégeink rendelkezésére a helyszínen! Ital behozatalára nincs lehetőség!
Széles borkínálatunkban megtalálja hazánk legjobb borait, melyeket palackonként tud kikérni - amennyiben nem fogyasztják el a helyszínen, úgy a megmaradt mennyiség elvihető.

Hol lehet és célszerű parkolni a kurzus alatt?

Díjtalan, belső parkoló áll vendégeink rendelkezésére! A Séfakadémia épületének jobb oldalán hátrahaladva egy belső, zárt parkoló áll rendelkezésre, melyet kérjük vegyenek igénybe

Hogyan zajlik az élményfőzés?
Egyedül is jelentkezhetsz a kurzusra, de célszerű baráttal, barátnővel, ismerőssel jönni – mivel a kurzuson párban főzünk.
Tematikus kurzusaink kb. 2.5-3 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 2-3 fogásos. A főzés kiscsoportosban zajlik: 14-16 fő. A főzés közben az ételek elfogyaszthatóak. (Hazavitelre nincs lehetőség élelmiszerbiztonsági előírás alapján.)
Ételallergiám van

Kérjük, ha súlyosabb ételallergia és/vagy érzékenység esete áll fenn - emailen érdeklődj, mielőtt jelentkezel. A Séfakadémia próbál segíteni, igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását.

Egyéb fontos tudnivalók

A főzőiskola kurzusait mindenki saját felelősségére látogathatja.

A rendezvényről / főzőalkalomról kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen az esemény látogatói rögzítésre kerülhetnek, az esemény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat a főzőélmény szervezője felé.

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.
E-mail: @
Telefon: +36 30 499-4372