Séfakadémia Kurzusok

A debreceni Séfakadémia nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthet a gasztronómia izgalmas világába.

Jún 08
INDIA élmény-vacsora (56.10)
14.990 Ft
18.00 - 21.00 – Kókuszos karfiol krémleves, fokhagymás garnéla. Csirke tikka masala, basmati rizs, újhagyma. Mangós-kardamomos túrótorta | Séf: Szendrei Bence, Szender kert
Jún 10-11
Alapkurzus - A főzés alapjai (56.10)
59.000 Ft
Június 10/11 - 2 napos. 10.00 - 18.00 – ALAPKURZUS nem csak kezdőknek, ahol elsajátíthatod a legújabb konyhai fortélyokat a gyors, de tartalmas és változatos étrend elkészítéséhez. 16 éves kor felett ajánljuk 2 napos hétvégi képzésünket. Tematika: Mártások (majonéz, hollandi, vajmártás, besamel, barnamártás, pesto, vinaigrette). Alaplevek (zöldség, csirke, hal). Bontások (csirke, hal, sertés, kacsa). Levesek (krém leves, thai csirke leves, hideg gyümölcsleves). Előételek (sült cékla saláta, halfilé, karfiol textúrák). Köretek (rozottó, zöldségek, burgonyapüré, sütős burgonya). Húsok (sült csirkecomb, bőrös csirkemell, posírozott halfilé, sütött halfilé, rántott karaj, sült karaj steak, marharagu, kacsamell, sertés szűz, sült sertésoldalas). Kenyérsütés. Desszertek (souffle, csokitorta, angolkrém, brownie, creme brulee) | Séf: Szendrei Bence
Jelentkezem
még 5 szabad hely
Jún 12
KEDVENCEK élmény-vacsora (56.10)
14.990 Ft
Feketeolivabogyó-aszaltparadicsom krémes bruschette pirított tökmaggal. Szűzérme „DIANE” (szűzérme, konyakos, tejszínes mártásban), édesburgonyával és zöldborsó pürével. Császármorzsa, házi baracklekvárral. | Séf: Kövér Sándor, Mirbest
Jún 13
MEGGY élmény-vacsora (56.10)
14.990 Ft
18.00 - 21.00 – Ellenállhatatlan meggyleves. Ropogós kacsacomb, fűszeres meggyraguval, édesburgonya-pürével. Tiramisu. | Séf: Szendrei Bence, Szender kert
Jelentkezem
még 1 szabad hely
Jún 14
MENŐ OLASZ élmény-vacsora (56.10)
14.990 Ft
18.00 - 21.00 – Tapenád. Citromos-ricottás tagliatelle baconmorzsával. Panna Cotta | Séf: Szendrei Bence, Szender kert
Jún 15
STREET FOOD élmény-vacsora (56.10)
14.990 Ft
18.00 - 21.00 – Hamburger készítés titkai: Házi zsömle sütés, húspogácsa készítés, sültburgonya, coleslaw (amerikai káposztasaláta), mártás. Profiterol. | Séf: Szendrei Bence, Szender kert

Séfjeink

A debreceni SÉFAKADÉMIA nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthet a gasztronómia izgalmas világába

Kövér Sándor
Ocsenás Zsolt
Szendrei Bence
Thür Ádám
Tóth Károly

Lemondás / Módosítás

A befoglalt kurzus módosítására a kiválasztott kurzus napja előtti 10 munkanappal korábban van lehetőség! Egyéb esetben időpont cserére nincs lehetőség illetve aki ajándékutalvánnyal regisztrált, az utalványt a későbbiekben nem lehet már felhasználni! Díj visszautalására, készpénzre történő cseréjére nincs lehetőség

Egyéb tudnivalók:

  • Bizonyos belépőjegyek / ajándékutalványok csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak a részvételre (külön van gyermek, egy alkalmas felnőtt és alapkurzusra szóló belépőjegy / utalvány).
  • Kísérő személy nem tud megjelenni a főzőélményen!
  • A jogosultság meglétét a rendezvény helyszínén munkatársaink jogosultak ellenőrizni: utalvánnyal rendelkező vendégeinket kérjük az utalványok átadására
  • A főzőiskola kurzusait mindenki saját felelősségére látogathatja.
  • A rendezvényről / főzőalkalomról kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen az esemény látogatói rögzítésre kerülhetnek, az esemény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat a főzőélmény szervezője felé.

Megközelítés, parkolás

Díjtalan, belső parkoló áll vendégeink rendelkezésére! A Séfakadémia épületének jobb oldalán hátrahaladva egy belső, zárt parkoló áll rendelkezésre, melyet kérjük vegyenek igénybe!

4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.
E-mail: @
Telefon: +36 30 499-4372