Séfakadémia Élményvacsorák

A debreceni Séfakadémia nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthet a gasztronómia izgalmas világába.

Mar 17
DOLCE VITA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Padlizsános bruschetta, lágy tojás. Bélszíncsíkok, tejszínes, sültpaprikás papardelle. Tonkababos csokitorta, tejszínhabbal, áfonyával. | Séf: Kövér Sándor
Mar 18
Pizza készítő workshop PékErával
19.990 Ft
18.00 - 21.00 - Szeretnél otthoni keretek között is professzionális, igazi vékony tésztás olasz pizzát készíteni? Megmutatjuk, hogyan kell. Élesztővel és vadkovásszal is dolgozunk.
Mar 21
TAVASZ VÁRÓ élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Tavaszi lazactatár. Csirkemell steak, tavaszi extra zöld tagliatelle. Almás tavaszi tekercs sós karamell öntettel | Séf: Kujbus Gábor
Jelentkezem
még 4 szabad hely
Mar 24
BUON APPETITO! élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Cukkini krémleves, parmezán forgáccsal. Mozzarelával töltött sertés szűz pancettában sütve, snidlinges riccotával töltött cannelonival. Tiramisu. | Séf: Kövér Sándor
Mar 25
SUSHI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sushi készítés alapjai: Makik, Nigirik, Fordított tekercsek | Séf: Tóth Károly
Jelentkezem
még 1 szabad hely
Mar 28
STEAK élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Steak sütés titkai. Panna Cotta, Eper | Séf: Kujbus Gábor
Mar 29
"TAVASZVÁRÓ" GYERMEK KURZUS élmény-főzés
6.350 Ft
15.00-18.00 Póréhagymás, tejszínes sült csirkecomb, zöldséges fodrostésztával. Kelt, Ostoros kalács. Séf: Királyné Rábai Eszter.
Jelentkezem
még 1 szabad hely
Mar 31
VALAMI AMERIKA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sajtos -Baconös sültburgonyaleves. BBQ whiskys csirkeszárnyak, fűszeres cikkburgonya. Epres sajttorta | Séf: Kövér Sándor
Ápr 01
STEAK élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Steak sütés titkai. Panna Cotta, Eper | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 02
MEDITERRÁN ÍZELÍTŐ élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Aszalt paradicsomos mascarponekrém, dalmát sonka, prosciutto cotto, olajbogyó, marinált zöldségek, olíva olaj, bagett. Rosé szűzpecsenye, erdei gombás tagliatelle, parmezán chip's. Mákos császármorzsa szilvalekvárral | Séf: Rózsa Atilla
Ápr 05-06
ALAPKURZUS - A főzés alapjai
63.500 Ft
Április 05/06 - 2 napos. 10.00 - 17.00 – ALAPKURZUS nem csak kezdőknek, ahol elsajátíthatod a legújabb konyhai fortélyokat a gyors, de tartalmas és változatos étrend elkészítéséhez. 16 éves kor felett ajánljuk 2 napos hétvégi képzésünket. Tematika: Mártások (majonéz, hollandi, vajmártás, besamel, barnamártás, pesto, vinaigrette). Alaplevek (zöldség, csirke, hal). Bontások (csirke, hal, sertés, kacsa). Levesek (krém leves, húsleves alap, hideg gyümölcsleves). Előételek (sült cékla saláta, halfilé, karfiol textúrák). Köretek (rozottó, zöldségek, burgonyapüré, sütős burgonya). Húsok (sült csirkecomb, bőrös csirkemell, posírozott halfilé, sütött halfilé, rántott karaj, sült karaj steak, marharagu, kacsamell, sertés szűz, sült sertésoldalas). Desszertek (panna cotta, csoki torta, ricotta torta, creme brulee) | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 09
CSIPETNYI INDIA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Kókuszos karfiol krémleves, fokhagymás garnéla. Csirke tikka masala, basmati rizs, újhagyma. Mangós-kardamomos túrótorta. | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 10
STREET FOOD élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Hamburger készítés titkai: Házi zsömle sütés, húspogácsa készítés, sültburgonya, coleslaw (amerikai káposztasaláta), mártás. Ricotta torta. | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 11
ÁZSIA IHLETTE élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Mangós currys csicseriborsó krémleves, fokhagymás pita. Ragacsos és szezámmagos csirkemell nyárs, stir fry üvegtészta, koriander, friss lime. Kókusztejes tápióka pudding , erdei gyümölcs, pirított mandula pehely | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 15
KÖRTE, SZARVASGOMBA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Körtés petrezselyemgyökér leves. Fehérboros, erdei gombás csirkemell, szarvasgombás burgonyapüré. Creme brulee. | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 16
FITT élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00-21.00 - Hummuszos-csirkemellsonkás teljes kiőrlésű quesadilla. Brokkolis, mogyorós, csirkés soba tészta. Vaníliás-epres tápiókapuding | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 17
EGY KIS OLASZ élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Fügés, gorgonzola-s bruschetta, ropogós pancetta. Chilis cukkíni risotto, barna vajon pirult sertésszűz. Áfonyás sajttorta. | Séf: Kujbus Gábor
Ápr 23
MANGÓ, SZŰZ, CSOKI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Mangóleves, kandírozott mandulával. Rozmaringos sertés szűz, vajon pirult burgonyával, marinált zöldségekkel. Csoki mousse, eper | Séf: Kujbus Gábor

Séfjeink

Személyre Szabott Élmény: A vendégek a saját ízlésüknek megfelelően készíthetik el az ételeket, így a végeredmény mindenki számára egyedi és személyes lesz. A vendégek pontosan az ízlésüknek megfelelően állíthatják össze az ételeket, ami nagyobb elégedettséget eredményez.

A debreceni SÉFAKADÉMIA újszerű élményt nyújthat a vendégek számára egy klasszikus vacsora elfogyasztásához képest, mint például a tapasztalati vagy élményalapú étkezések. Az interaktív élményvacsorák ezen formája kihangsúlyozza a vendéglátás lényegi elemeit: a vendégek ellátását, szórakoztatását és a kényelmük biztosítását, miközben egyedi és emlékezetes élményeket nyújt számukra.

Kövér Sándor
Ocsenás Zsolt
Szendrei Bence
Thür Ádám
Tóth Károly

Lemondás / Módosítás

A befoglalt alkalom módosítására a kiválasztott időpont előtti 14 nappal korábban van lehetőség! Díj visszautalására, készpénzre történő cseréjére nincs lehetőség. Aki ajándékutalvánnyal regisztrált, az utalványt a későbbiekben nem tudja már felhasználni!
Amennyiben 14 napon belül szeretnél változtatni, kérjük, keress valakit magad helyett, aki részt tud venni a foglalt dátumon - mivel a foglalás nem személyhez kötött, tetszőlegesen átruházható másra.

Egyéb tudnivalók:

  • Bizonyos belépőjegyek / ajándékutalványok csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak a részvételre (külön van gyermek, egy alkalmas élmény-vacsora és alapkurzusra szóló belépőjegy / utalvány).
  • Kísérő személy nem tud megjelenni!
  • A jogosultság meglétét a rendezvény helyszínén munkatársaink jogosultak ellenőrizni: utalvánnyal rendelkező vendégeinket kérjük az utalványok átadására!
  • A vendéglátóegységet mindenki saját felelősségére látogathatja.
  • A helyszínen kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a látogatók rögzítésre kerülhetnek. Megjelenésével hozzájárul ennek közléséhez a Séfakadémia felületein.

Megközelítés, parkolás

Díjtalan, belső parkoló áll vendégeink rendelkezésére! A Séfakadémia épületének jobb oldalán hátrahaladva egy belső, zárt parkoló áll rendelkezésre, melyet kérjük vegyenek igénybe!

4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.
E-mail: @
Telefon: +36 30 499-4372