Séfakadémia Élményvacsorák

A debreceni Séfakadémia nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthet a gasztronómia izgalmas világába.

Feb 11
SUSHI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sushi készítés alapjai: Makik, Nigirik, Fordított tekercsek | Séf: Tóth Károly
Feb 12
KACSA, ZELLER élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Fahéjas édesburgonya krémleves. Rose kacsamell, vaníliás zellerpüré, égetett mézes zöldségek. Szilvás pite, citrusos mascarpone. | Séf: Kujbus Gábor
Jelentkezem
még 3 szabad hely
Feb 13
DATOLYA, SZŰZ, CSOKI
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Datolyával töltött camembert. Rozmaringos fokhagymás szűzérmék, édesburgonyával. Mascarponés eperhab mandulás csokoládéval | Séf: Kujbus Gábor
Feb 14
VALENTIN NAPI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Pestos ricotta mártogatós, házi mini grissinivel. Mandarinos csirkemell, gránátalmás tabouleh saláta. Tiramisu, eper | Séf: Kujbus Gábor
Feb 17
VALAMI AMERIKA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sajtos -Baconös sültburgonyaleves. BBQ whiskys csirkeszárnyak, fűszeres cikkburgonya. Epres sajttorta | Séf: Kövér Sándor
Feb 18
KOVÁSZOS KENYÉR SÜTÉS ALAPJAI workshop
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – "Az élet ízei" workshop PékErával.
Feb 19
MEDITERRÁN ÍZELÍTŐ élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Aszalt paradicsomos mascarponekrém, dalmát sonka, prosciutto cotto, olajbogyó, marinált zöldségek, olíva olaj, bagett. Rosé szűzpecsenye, erdei gombás tagliatelle, parmezán chip's. Mákos császármorzsa szilvalekvárral | Séf: Rózsa Atilla
Jelentkezem
még 4 szabad hely
Feb 20
STROGANOFF, MEGGY élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Paradicsomos vöröslencse leves, füstölt kolbásszal. Sertésszűz stroganoff módra, pappardelle tészta. Máktorta, forró meggyragu | Séf: Kujbus Gábor
Feb 22
FARSANGI GYERMEK 2. élmény-kurzus
6.350 Ft
15.00-18.00 Serpenyőben sült zöldfűszeres csirkemell, joghurtos makaróni felfújt. Almafánk, kakaós porcukorba forgatva. Séf: Királyné Rábai Eszter.
Feb 25
SUSHI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sushi készítés alapjai: Makik, Nigirik, Fordított tekercsek | Séf: Tóth Károly
Feb 26
KÖRTE, SZARVASGOMBA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Körtés petrezselyemgyökér leves. Fehérboros, erdei gombás csirkemell, szarvasgombás burgonyapüré. Creme brulee. | Séf: Kujbus Gábor
Feb 27
MANGÓ, SZŰZ, CSOKI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Mangóleves, kandírozott mandulával. Rozmaringos sertés szűz, vajon pirult burgonyával, marinált zöldségekkel. Csoki mousse, eper | Séf: Kujbus Gábor
Feb 28
STEAK élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Steak sütés titkai. Panna Cotta | Séf: Kujbus Gábor
Mar 17
DOLCE VITA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Padlizsános bruschetta, lágy tojás. Bélszíncsíkok, tejszínes, sültpaprikás papardelle. Tonkababos csokitorta, tejszínhabbal, áfonyával. | Séf: Kövér Sándor
Mar 24
BUON APPETITO! élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Cukkini krémleves, parmezán forgáccsal. Mozzarelával töltött sertés szűz pancettában sütve, snidlinges riccotával töltött cannelonival. Tiramisu. | Séf: Kövér Sándor
Mar 29
"TAVASZVÁRÓ" GYERMEK KURZUS élmény-főzés
6.350 Ft
15.00-18.00 Póréhagymás, tejszínes sült csirkecomb, zöldséges fodrostésztával. Kelt, Ostoros kalács. Séf: Királyné Rábai Eszter.
Ápr 05-06
ALAPKURZUS - A főzés alapjai
63.500 Ft
Április 05/06 - 2 napos. 10.00 - 17.00 – ALAPKURZUS nem csak kezdőknek, ahol elsajátíthatod a legújabb konyhai fortélyokat a gyors, de tartalmas és változatos étrend elkészítéséhez. 16 éves kor felett ajánljuk 2 napos hétvégi képzésünket. Tematika: Mártások (majonéz, hollandi, vajmártás, besamel, barnamártás, pesto, vinaigrette). Alaplevek (zöldség, csirke, hal). Bontások (csirke, hal, sertés, kacsa). Levesek (krém leves, húsleves alap, hideg gyümölcsleves). Előételek (sült cékla saláta, halfilé, karfiol textúrák). Köretek (rozottó, zöldségek, burgonyapüré, sütős burgonya). Húsok (sült csirkecomb, bőrös csirkemell, posírozott halfilé, sütött halfilé, rántott karaj, sült karaj steak, marharagu, kacsamell, sertés szűz, sült sertésoldalas). Desszertek (panna cotta, csoki torta, ricotta torta, creme brulee) | Séf: Kujbus Gábor

Séfjeink

Személyre Szabott Élmény: A vendégek a saját ízlésüknek megfelelően készíthetik el az ételeket, így a végeredmény mindenki számára egyedi és személyes lesz. A vendégek pontosan az ízlésüknek megfelelően állíthatják össze az ételeket, ami nagyobb elégedettséget eredményez.

A debreceni SÉFAKADÉMIA újszerű élményt nyújthat a vendégek számára egy klasszikus vacsora elfogyasztásához képest, mint például a tapasztalati vagy élményalapú étkezések. Az interaktív élményvacsorák ezen formája kihangsúlyozza a vendéglátás lényegi elemeit: a vendégek ellátását, szórakoztatását és a kényelmük biztosítását, miközben egyedi és emlékezetes élményeket nyújt számukra.

Kövér Sándor
Ocsenás Zsolt
Szendrei Bence
Thür Ádám
Tóth Károly

Lemondás / Módosítás

A befoglalt alkalom módosítására a kiválasztott időpont előtti 14 nappal korábban van lehetőség! Díj visszautalására, készpénzre történő cseréjére nincs lehetőség. Aki ajándékutalvánnyal regisztrált, az utalványt a későbbiekben nem tudja már felhasználni!
Amennyiben 14 napon belül szeretnél változtatni, kérjük, keress valakit magad helyett, aki részt tud venni a foglalt dátumon - mivel a foglalás nem személyhez kötött, tetszőlegesen átruházható másra.

Egyéb tudnivalók:

  • Bizonyos belépőjegyek / ajándékutalványok csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak a részvételre (külön van gyermek, egy alkalmas élmény-vacsora és alapkurzusra szóló belépőjegy / utalvány).
  • Kísérő személy nem tud megjelenni!
  • A jogosultság meglétét a rendezvény helyszínén munkatársaink jogosultak ellenőrizni: utalvánnyal rendelkező vendégeinket kérjük az utalványok átadására!
  • A vendéglátóegységet mindenki saját felelősségére látogathatja.
  • A helyszínen kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a látogatók rögzítésre kerülhetnek. Megjelenésével hozzájárul ennek közléséhez a Séfakadémia felületein.

Megközelítés, parkolás

Díjtalan, belső parkoló áll vendégeink rendelkezésére! A Séfakadémia épületének jobb oldalán hátrahaladva egy belső, zárt parkoló áll rendelkezésre, melyet kérjük vegyenek igénybe!

4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.
E-mail: @
Telefon: +36 30 499-4372