Séfakadémia Élményvacsorák

A debreceni Séfakadémia nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthet a gasztronómia izgalmas világába.

Nov 12
STREET FOOD élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Hamburger készítés titkai: Házi zsömle sütés, húspogácsa készítés, sültburgonya, coleslaw (amerikai káposztasaláta), mártás. Ricotta torta. | Séf: Szendrei Bence
Nov 14
STEAK élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Steak sütés titkai. Panna Cotta | Séf: Kujbus Gábor
Nov 15
SUSHI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sushi készítés alapjai: Makik, Nigirik, Fordított tekercsek | Séf: Tóth Károly
Nov 16
NÉVNAPI ÉLMÉNY VACSORA - zártkörű
19.990 Ft
A majoránnába kerül egy kis nevetés, a paprikába asszertív kommunikáció, a borsba sok vidám játék, és a csapat jó kedélye lesz a kakukkfű!
Nov 18
VIVA LA MEXICO! élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Marhahúsos Nachos. Enchilada. Babpüré. Szalsza szósz. Avokádó krém. Házi Tortilla | Séf: Kövér Sándor
Nov 20
CÉGES CSAPATÉPÍTÉS - zártkörű
19.990 Ft
A majoránnába kerül egy kis nevetés, a paprikába asszertív kommunikáció, a borsba sok vidám játék, és a csapat jó kedélye lesz a kakukkfű!
Nov 21
KÖRTE, SZARVASGOMBA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Körtés petrezselyemgyökér leves. Fehérboros, erdei gombás csirkemell, szarvasgombás burgonyapüré. Creme brulee. | Séf: Kujbus Gábor
Nov 22
KACSA, ZELLER élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Fahéjas édesburgonya krémleves. Rose kacsamell, vaníliás zellerpüré, égetett mézes zöldségek. Szilvás pite, citrusos mascarpone. | Séf: Kujbus Gábor
Nov 23
CÉGES CSAPATÉPÍTÉS - zártkörű
19.990 Ft
A majoránnába kerül egy kis nevetés, a paprikába asszertív kommunikáció, a borsba sok vidám játék, és a csapat jó kedélye lesz a kakukkfű!
Nov 25
VALAMI AMERIKA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sajtos -Baconös sültburgonyaleves. BBQ whiskys csirkeszárnyak, fűszeres cikkburgonya. Epres sajttorta | Séf: Kövér Sándor
Nov 26
AZ ÉLET ÍZEI workshop
19.990 Ft
Kovászos kenyér sütés alapjai PékErával.
Nov 27
CÉGES CSAPATÉPÍTÉS - zártkörű
19.990 Ft
A majoránnába kerül egy kis nevetés, a paprikába asszertív kommunikáció, a borsba sok vidám játék, és a csapat jó kedélye lesz a kakukkfű!
Nov 28
CÉGES CSAPATÉPÍTÉS - zártkörű
19.990 Ft
A majoránnába kerül egy kis nevetés, a paprikába asszertív kommunikáció, a borsba sok vidám játék, és a csapat jó kedélye lesz a kakukkfű!
Nov 29
ÁZSIA IHLETTE élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Mangós currys csicseriborsó krémleves, fokhagymás pita. Ragacsos és szezámmagos csirkemell nyárs, stir fry üvegtészta, koriander, friss lime. Kókusztejes tápióka pudding , erdei gyümölcs, pirított mandula pehely | Séf: Kujbus Gábor
Dec 04
ÜNNEPEKRE HANGOLÓDVA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Gyömbéres és mézes édesburgonya krémleves, pirított magvak. Harcsapaprikás, juhtúrós garganelli tészta, tejfölös kaporhab. Erdei gyümölcs, brownie | Séf: Kujbus Gábor
Dec 05
MIKULÁSVÁRÓ PÁROKNAK! élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Fügés, gorgonzola-s bruschetta, ropogós pancetta. Cukkíni risotto, barna vajon pirult sertésszűz. Ricotta torta. | Séf: Kujbus Gábor
Dec 06
MIKULÁSVÁRÓ élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Chilis mangóleves, kandírozott mandulával. Rozmaringos sertés szűz, vajon pirult újburgonyával és marinált zöldségekkel. Meggyes, fehércsokis pohárkrém | Séf: Kujbus Gábor
Dec 07
MIKULÁS NAPI GYERMEK élmény-kurzus
6.350 Ft
15.00-18.00 Menüsor hamarosan.
Dec 12
FÜRJTOJÁS, WELLINGTON, MÁLNA élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Újhagymás zöldborsó krémleves, fürjtojás, kesudió, Sertés szűz wellington, vajas burgonya püré, zsenge saláta, Málnás - Creme brulee | Séf: Kujbus Gábor
Dec 13
SUSHI élmény-vacsora
19.990 Ft
18.00 - 21.00 – Sushi készítés alapjai: Makik, Nigirik, Fordított tekercsek | Séf: Tóth Károly
Jan 04-05
Alapkurzus - A főzés alapjai
63.500 Ft
Január 04/05 - 2 napos. 10.00 - 17.00 – ALAPKURZUS nem csak kezdőknek, ahol elsajátíthatod a legújabb konyhai fortélyokat a gyors, de tartalmas és változatos étrend elkészítéséhez. 16 éves kor felett ajánljuk 2 napos hétvégi képzésünket. Tematika: Mártások (majonéz, hollandi, vajmártás, besamel, barnamártás, pesto, vinaigrette). Alaplevek (zöldség, csirke, hal). Bontások (csirke, hal, sertés, kacsa). Levesek (krém leves, húsleves alap, hideg gyümölcsleves). Előételek (sült cékla saláta, halfilé, karfiol textúrák). Köretek (rozottó, zöldségek, burgonyapüré, sütős burgonya). Húsok (sült csirkecomb, bőrös csirkemell, posírozott halfilé, sütött halfilé, rántott karaj, sült karaj steak, marharagu, kacsamell, sertés szűz, sült sertésoldalas). Desszertek (panna cotta, csoki torta, ricotta torta, creme brulee) | Séf: Kujbus Gábor

Séfjeink

Személyre Szabott Élmény: A vendégek a saját ízlésüknek megfelelően készíthetik el az ételeket, így a végeredmény mindenki számára egyedi és személyes lesz. A vendégek pontosan az ízlésüknek megfelelően állíthatják össze az ételeket, ami nagyobb elégedettséget eredményez.

A debreceni SÉFAKADÉMIA újszerű élményt nyújthat a vendégek számára egy klasszikus vacsora elfogyasztásához képest, mint például a tapasztalati vagy élményalapú étkezések. Az interaktív élményvacsorák ezen formája kihangsúlyozza a vendéglátás lényegi elemeit: a vendégek ellátását, szórakoztatását és a kényelmük biztosítását, miközben egyedi és emlékezetes élményeket nyújt számukra.

Kövér Sándor
Ocsenás Zsolt
Szendrei Bence
Thür Ádám
Tóth Károly

Lemondás / Módosítás

A befoglalt alkalom módosítására a kiválasztott időpont előtti 14 nappal korábban van lehetőség! Díj visszautalására, készpénzre történő cseréjére nincs lehetőség. Aki ajándékutalvánnyal regisztrált, az utalványt a későbbiekben nem tudja már felhasználni!
Amennyiben 14 napon belül szeretnél változtatni, kérjük, keress valakit magad helyett, aki részt tud venni a foglalt dátumon - mivel a foglalás nem személyhez kötött, tetszőlegesen átruházható másra.

Egyéb tudnivalók:

  • Bizonyos belépőjegyek / ajándékutalványok csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak a részvételre (külön van gyermek, egy alkalmas élmény-vacsora és alapkurzusra szóló belépőjegy / utalvány).
  • Kísérő személy nem tud megjelenni!
  • A jogosultság meglétét a rendezvény helyszínén munkatársaink jogosultak ellenőrizni: utalvánnyal rendelkező vendégeinket kérjük az utalványok átadására!
  • A vendéglátóegységet mindenki saját felelősségére látogathatja.
  • A helyszínen kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a látogatók rögzítésre kerülhetnek. Megjelenésével hozzájárul ennek közléséhez a Séfakadémia felületein.

Megközelítés, parkolás

Díjtalan, belső parkoló áll vendégeink rendelkezésére! A Séfakadémia épületének jobb oldalán hátrahaladva egy belső, zárt parkoló áll rendelkezésre, melyet kérjük vegyenek igénybe!

4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen, Karinthy Frigyes utca 16.
E-mail: @
Telefon: +36 30 499-4372